zaposlitev-za-polovicni-delovni-cas

Zaposlitev za polovični delovni čas vam daje možnost prilagoditve družinskim obveznostim

Zaposlitev za polovični delovni čas pomeni zaposlitev za manjši obseg dela kot redni delovni čas. Ta obseg dela je običajno približno 20-30 ur na teden.
Marsikomu je zaposlitev za polovični delovni čas idealna, saj vam omogoča ravnovesje med delom in družinskim življenjem. Kot takšna vam omogoča tudi večjo fleksibilnost pri času, ki ga lahko posvetite svojim interesom in dejavnostim.

Kadrovska agencija se ukvarja s posredovanjem delovnih mest za svoje stranke in za podjetja, ki iščete nove zaposlene. Kot delovno mesto lahko ponudijo tudi zaposlitev za polovični delovni čas, to pomeni, da bi zaposleni delal manj ur na teden kot pri polnem delovnem času.

zaposlitev-za-4-ure

 

Kako poteka iskanje zaposlitve

Postopek iskanja zaposlitev za polovični delovni čas, ki jo ponuja kadrovska agencija je podoben postopku za iskanje zaposlitve za polni delovni čas. Najprej bodo preverili vaše izkušnje, izobrazbo in znanje, da bi ugotovila, katera dela so za vas primerna. Ko bodo našli ustrezno delo za vas, vas bodo povabili na razgovor za delo, kjer se boste predstavili delodajalcu.

Če bo delodajalec zadovoljen z vami, boste podpisali pogodbo za zaposlitev za polovični delovni čas. Ta pogodba bo natančno določila vaš delovni čas, urno postavko, pravice in dolžnosti ter druge pomembne informacije. Delovni čas je običajno razporejen na določene dneve ali ure v tednu, odvisno od potreb delodajalca.

Zaposlitev za 4 ure je priložnost za vzpostavitev uravnoteženega delovnega in zasebnega življenja

Zaposlitev za 4 ure, ki jo ponujajo, se najprej obrnite na agencijo in se prijavite na prosto delovno mesto. V kolikor sprejmete zaposlitev za 4 ure na dan, boste delali 20 ur na teden. Delovni čas je lahko razporejen na določen urnik ali pa je delovnik fleksibilen, kar pomeni, da ga lahko prilagajate svojim potrebam ali potrebam delodajalca. Zaposlitev predstavlja priložnost za nova znanja, izkušnje ter možnost pridobivanja novih stikov in poznanstev v delovnem okolju, kjer boste delali.

Zaposlitev pri agenciji vam lahko ponuja priložnost za raznoliko in zanimivo delo, hkrati pa lahko pričakujete urejeno delovno okolje in dobre delovne pogoje. Izkušnje, ki jih boste pridobili pri delu, vam lahko kasneje koristijo pri iskanju novih zaposlitev, saj boste pridobili nove spretnosti in izkušnje v različnih delovnih okoljih. Zaposlitev za 4 ure pri agenciji predstavlja priložnost za nova znanja, izkušnje ter možnost pridobivanja novih stikov in poznanstev v delovnem okolju, kjer boste delovali.

zaposlitev-za-polovicni-delovni-cas

 

Kadrovska agencija z vrhunskimi kadrovskimi rešitvami je vaša pot do uspeha in zadovoljnih zaposlenih

Kadrovska agencija se lahko opiše kot podjetje, ki ponuja storitve na področju upravljanja s kadri. Podjetja in organizacije, ki iščete nove zaposlene, lahko z njeno pomočjo najdete kandidate za prosta delovna mesta. Deluje kot posrednik med delodajalci in iskalci zaposlitve. Delodajalci se obrnete nanjo, ko potrebujete nove zaposlene. Najde in izbere ustrezne kandidate. Pregleda ponudbe zaposlovanja, izbere najboljše kandidate in vam jih predstavi, vi pa se odločite, kateri kandidati ustrezajo vaši organizaciji in za katere se boste odločili.

Iskalci zaposlitve lahko koristite storitve

Pošljete svoj življenjepis in prijavo za delo. Skrbno bodo obdelali vašo prijavo za delo in jo potem predstavili svojim kontaktom pri delodajalcih, ki iščejo kandidate za delo. Ponudijo vam usposabljanje pred razgovorom za delo ter informacije o različnih delovnih mestih in podjetjih. Poiščejo vam delo, ki ustreza vašim kvalifikacijam in izkušnjam. Pogosto pomagajo pri iskanju in določitvi kariernih ciljev, pripravi življenjepisa in predstavitvi, ter pazljivo sledijo razpisom za delo.

S svojimi storitvami pomaga tako delodajalcem kot iskalcem zaposlitve. Delodajalci lahko prihranite čas in denar, saj boste od le-te dobili kvalitetne kandidate, ki ustrezajo potrebam, ter s tem pospešili proces zaposlovanja. Iskalci zaposlitve pa imate prednost dostopa do različnih delovnih mest, ki niso javno objavljena, ter priložnost za izboljšanje svojih kvalifikacij in usposabljanja za svoja delovna mesta. Deluje kot zanesljiv partner, ki podpira tako delodajalce kot iskalce zaposlitve, ter vam omogoča najti in izbrati prave ljudi za določeno delovno mesto.
Sklenitev pogodbe vam lahko zagotovi boljšo zaposlitev ter izboljša vaše možnosti za razvoj kariere, hkrati pa zagotavlja zaščito pred morebitnimi tveganji in neugodnimi pogoji dela.

kadrovska-agencija

 

Related Posts