darilne-skatle-iz-kartona

Darilne škatle, ki bodo razveselile vaše najbližje

Darilne škatle so vsestranski pripomoček za predstavitev daril v privlačni embalaži. Njihova zgodovina sega več stoletij nazaj. Prvotno so bile izdelane ročno iz različnih materialov, vključno z lesom, kartonom in tkaninami. Lesene škatle so bile priljubljene v starih egiptovskih kulturah, medtem ko so se v Evropi začele pojavljati prve kartonske škatle v 19. stoletju.

Sčasoma so darilne škatle postale simbol skrbno izbrane daritve in pozornosti do obdarovanca. Dnes so na voljo v različnih oblikah, velikostih, barvah in vzorcih ter izdelane iz okolju prijaznih materialov, ki sledijo trajnostnim načelom. Njihova vsestranskost omogoča uporabo pri različnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, poroke, božič, obletnice in drugi pomembni trenutki. Funkcija pa se prav tako skozi leta ni spremenila, še vedno pomagajo ohranjati presenečenje do trenutka, ko podarjeno škatlo odpremo.

darilne-skatle-iz-kartona

Darilne škatle iz kartona izdelane po meri

darilne-skatle-po-meri

Darilne škatle iz kartona, ki so izdelane po meri, predstavljajo vrhunsko možnost za izrazitev kreativnosti in osebnega stila pri obdarovanju. Škatle so izjemno prilagodljive in se lahko oblikujejo tako, da popolnoma ustrezajo vašim željam. Verjetno se sprašujete zakaj izbrati darilne škatle namesto vrečk. Podjetje Kego vas bo s svojimi izdelki zagotovo prepričalo.

Prvič, darilna kartonska embalaža je trpežna in lahka, kar olajša prevoz in shranjevanje. S prilagojeno darilno embalažo lahko izrazite svoj osebni slog in sporočilo obdarovanja. Lahko izbirate med različnimi oblikami, velikostmi, barvami in vzorci ter dodate posebne izreze ali okraske, ki bodo vašemu izdelku dodali še večji čar. Naročanje prilagojenih darilnih škatel je preprosto. Vse, kar morate storiti, je izbrati ustrezno obliko in velikost, nato pa oblikovati svoj dizajn ali logotip. Ta prilagoditev omogoča, da vaš končni izdelek izstopa in pusti nepozaben vtis na obdarovanca.

Darilna embalaža po meri je lahko tudi del marketinške strategije za podjetja, saj omogoča izrazito promocijo in prepoznavnost blagovne znamke. Potrebam podjetja se je možno popolnoma prilagoditi. To je ena izmed poglavitnejših prednosti lastne proizvodnje.

Darilna embalaža najrazličnejših vrst domače proizvodnje

Podjetje Kego izdeluje poleg darilne embalaže iz kartona tudi transportno kartonsko embalažo, kartonsko embalažo za hrano in sadje, ter za steklenice. Naročite lahko tudi arhivske škatle in sivo lepenko. Prav tako imajo izreden uspeh in zadovoljstvo s strani strank kartonske škatle s potiskom, ki niso narejene namensko samo za čas obdarovanja pač pa tudi kot dodatek k dizajnu vašega prostora. Imajo lahko popolnoma funkcionalen namen za shranjevanje stvari.

Za res drzne pa je na voljo tudi možnost nakupa rezalnika. To je računalniško voden stroj, ki lahko reže različno debelino kartona ali valovite lepenke. Deluje na princip oscilacijskega noža in zgibalnika. Uporablja se predvsem za vzorčenje ali manjše serije embalaže do 500 kosov. Veliko strank se odloča za nakup v primeru, da naročajo večjo količino izdelkov (npr. 500 ali več). Torej se zanj največkrat odločajo podjetja za tiskanje svojih logotipov ali pa ob večjih slavjih, kjer je potrebno priskrbeti darilo za večje število ljudi.

Darilna kartonska embalaža, ki je zgrajena iz ekoloških materialov

Omogočena je maloserijska in kosovna proizvodnja. Po dogovoru se je možno dogovoriti tudi za večjo število serij darilne kartonske embalaže. Izdeluje se jo iz 3 slojne ali 5 slojne valovite lepenke ali pa iz sive lepenke. Na voljo imate tudi več oblik na primer kvadrat, pravokotnik, krog, možni so tudi ostali večkotniki. Prav tako lahko določite svojo velikost in debelino lepenke. Barva je lahko odvisna od potiska, lahko je naravna ali pa bela. Izrednega pomena je podjetju pridobljen ISO standard 9001 (sistem kakovosti) in ISO standard 14001 (sistem ravnanja z okoljem), ki zagotavljata res visoko kakovost.

darilna-kartonska-embalaza

Darilna kartonska embalaža igra pomembno vlogo v našem vsakdanjem življenju, saj je prisotna pri različnih priložnostih in opravilih. Pri rojstnodnevnih, božičnih paketih, poročnih darilih in drugih posebnih trenutkih je nepogrešljiva. Polepša dar in pričara vznemirjenje pri odpiranju. Poleg tega se darilna kartonska embalaža pogosto uporablja tudi za komercialne namene. Podjetja jo izkoristijo za promocijo svojih izdelkov, saj kreativno oblikovane embalaže lahko izdelke ločijo od konkurence. V vsakdanjem življenju pa ima darilna embalaža ključno vlogo tudi pri shranjevanju in organizaciji. Takšne škatle so pogosto uporabljene za shranjevanje knjig, oblačil, dokumentov in drugih stvari. So cenovno ugodna rešitev za organiziranje doma.

Prav tako ne smemo pozabiti, da so vsi ti izdelki okolju prijazni, saj jih je mogoče reciklirati. Imamo možnost ponovne uporabe in predelave. Karton pa je tudi drugače izjemno uporaben material. Prvič, je lahek, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje škatel. Drugič, je trpežen in se dobro obnese pri zaščiti vsebine, saj je odporen na udarce in pritisk. Tretjič, je cenovno ugoden material in prilagodljiv za oblikovanje in tiskanje, kar omogoča ustvarjanje privlačnih in personaliziranih škatel za različne namene, vključno z embalažo izdelkov. Zato ne odlašajte in pošljite povpraševanje še danes ter si zagotovite svoj unikaten izdelek, ki bo pričaral nasmešek na obraze mnogih, ki ga bodo prijeli v roke.

Related Posts