talne-ploscice-imitacija-lesa

Talne ploščice imitacija lesa združujejo naravni videz lesa s trajnostjo

Talne ploščice imitacija lesa so kombinacija bogatega lesenega videza in toplote pravega lesa ter trajnosti, funkcionalnosti in oblikovne prilagodljivosti. Skoraj nemogoče je opaziti, da ne gre za pravi les. Čudovite grče in nežni prehodi barv jim dajejo neverjeten naravni pridih.

V zadnjih letih so priljubljena izbira med uporabniki, saj so elegantna alternativa, ki združuje videz naravnega lesa s številnimi drugimi prednostmi. Odlikuje jih cenovna dostopnost, odpornost na madeže in praske ter enostavno vzdrževanje.

Pri zasnovi odprtega tipa prostorov, je enaka obloga tal v celotnem domu praviloma obvezna. Tla iz lesa so kot nalašč za odprte tlorise. Lesena tla so brezčasen trend, ki takoj posodobi vsak prostor, vendar se voda in les ne ujemata. To pa še ne pomeni, da lepote lesenih tal ni mogoče uporabiti v kuhinji, sanitarijah, na prostem ali kjer koli drugje. Rešitev so talne ploščice imitacija lesa. So vsestranske, enostavne za čiščenje ter na voljo v različnih barvah in slogih, ki so videti prav tako čudovito kot prava lesena tla.

keramicne-talne-ploscice-imitacija-lesa

 

Talne ploščice imitacija lesa so uporabne v vseh prostorih vašega doma

Uporabite jih lahko v delih doma, kjer je zaradi vlage in vode pravi les nepraktičen, kot so sanitarije, kuhinje in predsobe. So veliko bolj odporne proti obrabi kot tla iz trdega lesa in laminata.
Klasična obloga iz trdega lesa je zelo nagnjena k praskam in je občutljiva.

Talne ploščice imitacija lesa pa so dovolj trpežne, da jih lahko namestite od vhoda do kuhinje in celo terase. Uporabljajo se lahko resnično povsod, vključno s kuhinjo, tuš kabino, dnevno sobo in seveda na zunanjih površinah. Odporne so na obrabo, zato jih lahko uporabite tudi v prostorih kjer se gibate bolj pogosto. Ob aktivni uporabi se te ne opraskajo in ne kažejo sledov obrabe, njihova barva pa ostane enaka. Ne vzdržijo le vsakodnevne uporabe, temveč so tudi izjemno odporne na vodo in se ob izpostavljenosti vodnim kapljicam ne napihnejo ali deformirajo. Notranjost in zunanjost svojega doma obložite v talne ploščice imitacija lesa in verjemite, da ne boste pogrešali zahtevnega vzdrževanja pravega lesa.

 

Talne ploščice za kopalnico so idealna izbira zaradi vzdržljivosti in nedrsečih lastnosti

Talne ploščice za kopalnico so najbolj primerna rešitev vsake površine, kjer je prisotna vlaga. So trpežne, enostavne za čiščenje in na voljo v številnih vzorcih in barvah, ki se prilegajo videzu vašega doma. V večini prostorov doma je izbira obloge za tla odvisna predvsem od videza. Želite, da so dnevna soba, jedilnica, spalnica ali kabinet videti odlično; izvedba je sicer pomembna, vendar se pri kopalnicah pravila spremenijo.

Ko izbirate talne obloge zanjo, upoštevajte, kakšne bodo njihove lastnosti pri uporabi. Vodo je namreč zaslediti skoraj v vsakem kotičku: na stenah, stropu in tleh. Vlaga hitro uniči napačno talno oblogo.

talne-ploscice-za-kopalnico

Poskrbite, da bo vaša kopalnica prostor, kjer se boste sprostili

Najverjetneje je eden od manjših prostorov v hiši, a morda prav zaradi svoje velikosti ponuja možnost, da več tvegate. Nobena stvar ne more biti bolj zanimiva, kot odpreti vrata in odkriti lep barvni in vzorčni prostor ali pomirjujočo, umirjeno notranjost, ki se lahko razlikuje od vzdušja preostalega dela hiše. Njena tla so lahko čudovita, še posebej, če jih krasijo mozaik ploščice za kopalnico, ki vse povezujejo. Ne pozabite, da imajo tla v primerjavi s stenami veliko manjšo kvadraturo prostora. To je priložnost, da izberete tiste talne ploščice za kopalnico, ki so vam všeč. Zato se ne bojte biti drzni.

Lesene talne ploščice za kopalnico so elegantna in praktična alternativa

Za vse, ki si želite pričarati naraven in topel videz vaše nove kopalnice, predstavljajo lesene talne ploščice za kopalnico elegantno in praktično alternativo s številnimi koristnimi lastnostmi in z nobenimi od neželenih lastnosti lesa. Predstavljajo nov modni trend. Talne ploščice imitacija lesa vključujejo izvedbo v obliki ribje kosti, parketa in tradicionalnih desk, ki so primerne za uporabo tako v sanitarijah, kot v drugih prostorih vašega doma.

talne-ploscice-imitacija-lesa-v-kopalnici

 

Mozaik ploščice za kopalnico ji dodajo umetniški pridih

Mozaik ploščice za kopalnico so zelo prilagodljiv in stilsko dovršen način za dodajanje barve, oblike in zanimive podobe prostoru. Imajo močan vizualni učinek in igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju vzdušja. Mozaiki so vsestransko uporabni za doseganje vseh željenih oblikovalskih ciljev, ne glede na to, ali ustvarjate izviren vzorec ali osrednjo točko v prostoru. Možnosti je neskončno, ne glede na to, ali želite tradicionalno ali sodobno obliko.

Nenavadno je, da mozaik, katerega izvor sega v antične čase, nikoli ni šel iz mode, danes pa je bolj priljubljen kot kdaj koli prej. Pri načrtovanju kopalnice lahko imajo mozaik ploščice za kopalnico pomembno vlogo iz več vidikov. Z mozaikom lahko v celoti prekrijete tla in stene v kopalnici ali ga uporabite za poudarjanje posameznega dela prostora in ustvarjanje preloma med površinami. Uporabite jih lahko za oblogo celotnega prostora ali pa za poudarjanje le določenih delov, kot so umivalnik, kad ali tuš.

mozaik-ploscice-za-kopalnico

Related Posts