trgovina-z-otroskimi-oblacili

Trgovina z otroškimi oblačili pestrih barv in stilov

Trgovina z otroškimi oblačili Mana je pravi raj za najmlajše in njihove starše. Tu najdete spodnje perilo, pižame, nogavice, jakne, obleke, krila, majice, tunike, puloverje, pletenine kot tudi vse za šport in prosti čas, kot so otroške trenirke. Komplet ponudba vključuje vse, kar deklica ali deček potrebuje, oblačila pa so zelo kakovostna, udobna in stilska. Da bi kar se da izkoristili vse ugodnosti, ki vam jih Mana ponuja in svojega otroka oblekli v lahka oblačila po zadnji modi, berite dalje.

Razkrili vam bomo nekaj resnično uporabnih nasvetov, s poudarkom na izbiri barv in njihovega vpliva na razpoloženje, učenje, igro in ustvarjalnost najmlajših. Ponudba vključuje tako otroške majice z dolgimi rokavi kot kratkimi ter tako poletna kot zimska oblačila.

trgovina z otroškimi oblačili

Komplet otroške trenirke in ostala oblačila kot iz kataloga

Otroško veselje in igre brez meja – to je tisto, kar naj spremlja vse razposajence. Seveda za to potrebujejo oblačila, ki dihajo in ne vežejo. Trgovina z otroškimi oblačili Mana je pravi naslov za to. Tu najdete otroške trenirke, komplet spodnjega in zgornjega dela, pajkice ali jeans, ki so kot nalašč za športne dejavnosti ali lenobno popoldne doma. Kombinirate jih lahko povsem po vaših željah in po izbiri vašega otroka, saj jih lahko najdete v najrazličnejših barvah, z različnimi motivi in potiski.

Vsaka prava trgovina z otroškimi oblačili ve, da otroštvo ni le igra. Je tudi učenje, ustvarjalnost in odkrivanje sveta. Ravno zato je tako pomembno, da garderoba za najmlajše združuje vse, kar potrebuje, in to za vsako priložnost – za vrtec, šolo in vse konjičke, ki se jih otroci tako radi udeležujejo. Zato pomislite tudi na drugo, ne le na otroške trenirke. Komplet kolekcija oblačil naj združuje tudi otroške majice z dolgimi rokavi in tunike nevtralnih barv, kot so bela, siva ali črna, kot večna klasika, ki je primerna prav za vsako priložnost. Lepo se podajo tako k hlačam in jeansu kot tudi k oblekam in krilom, česar se bodo še posebej razveselile deklice in njihove mame.

Ko smo že ravno pri tem: ali ste vedeli, da je še posebej pri izbiri oblačil za najmlajše treba upoštevati zakonitosti psihologije barv? Vas zanima, zakaj?

otroske-trenirke-komplet

Psihologija barv za otroške majice z dolgimi rokavi in ostala oblačila

Psihologija barv pridobiva vse večji pomen na različnih področjih življenja, kar naj bi upoštevala tudi vsaka trgovina z otroškimi oblačili. Mana je pri tem vodilna, saj zaposleni razumejo, da barve vplivajo ne le na čustva in vedenje otrok, ampak tudi na kognitivni razvoj malčkov. Zato lahko tako v njihovi spletni ponudbi kot tudi v prodajalnah najdete otroške majice z dolgimi rokavi in ostala oblačila najrazličnejših barv, kot so:

• Rdeča, ki spodbuja energijo, pričakovanje, veselje, razigranost in pozornost. Vendar je pri majhnih otrocih treba preudarno ravnati s tako intenzivnimi barvami, saj lahko po drugi strani sprožajo neposlušnost in nemir.

• Modra za razliko od rdeče velja za barvo, ki pomirja in kot takšna zmanjšuje tesnobnost in hiperaktivnost. Zato je primerna za oblačila kot so otroške trenirke. Komplet in kombinacija z drugimi oblačili, kot je otroška jakna, sta namenjena sprostitvi v naravi. Modra barva se odlično obnese tudi na pižamah kot tudi za šolska oblačila, saj je sinonim tudi za zbranost.

• Zelena je podobno kot modra barva tista, ki bi vam jo priporočila vsaka trgovina z otroškimi oblačili. Ne le, da je primerna tako za deklice kot tudi dečke, ampak je to barva, ki simbolizira napredek, skladnost in regeneracijo. Tako boste tudi s to izbiro barve oblačil svojemu otroku zagotovili sprostitev in večjo zbranost in ustvarjalnost v šolskih klopeh.

• Rumene otroške majice z dolgimi rokavi in ostala garderoba v tej barvi bo ravno pravšnja izbira, če želite spodbuditi občutek sreče, veselja in splošnega dobrega počutja. Podobno kot rdeča barva bo tudi rumena spodbudila mentalno dejavnost, njena posebnost pa je, da povečuje govorne sposobnosti. Najboljši učinek boste dosegli, če rumeno kombinirate z oblačili nevtralnih barv kot protiutež njihovi vpadljivosti.

• Oranžna je barva športnikov. Opazite jo lahko na najrazličnejših športnih pripomočkih, kot so športni copati in uteži, zato ni presenetljivo, da je to pogosta barva tudi za otroške trenirke. Komplet kot je oranžno – rjava fantovska jopica z zadrgo in kapuco in fantovske hlače z rumeno – oranžnimi detajli je idealen primer takšnega športnega oblačila.

otroske-majice-z-dolgimi-rokavi

Pri izbiri otroških oblačil je torej treba paziti tudi na izbiro barv, saj je to eden pomembnih dejavnikov, od katerega je odvisno, kako se bo otrok počutil. Trgovina z otroškimi oblačili Mana je poseben poudarek namenila tudi izbiri barv. Zato lahko na njeni spletni strani s preprostim filtrom izdelkov določite barvo oblačil, v katerih bi se malček kar najbolje počutil in poiščete pravo kombinacijo z ostalimi oblačili. Lahko pa za nasvet povprašate prijazne prodajalke, ki vam bodo z veseljem znale prav svetovati. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, se boste odločili pravilno. Mana vas že pričakuje!

Related Posts