aluminijaste-ograje-za-vrtove

Ograje za vrtove morajo biti iz trpežnih materialov

Ograje za vrtove so izjemno raznolike tako v svoji obliki kot materialu, najpomembnejše pa je, da so izdelane iz visokokakovostnega in vzdržljivega materiala. Najpogosteje zato prideta v poštev bodisi železo bodisi aluminij, odvisno od tega, kakšnega videza si pravzaprav želimo. Za zunanje vrtne ograje pogosto pride v poštev prav aluminij, saj kot material nudi odlično obnašanje v praktično vseh vremenskih razmerah, poleg tega pa so alu vrtne ograje sodobnega videza in dopolnjujejo izgled vsakega domovanje.

Podobno velja tudi za dvoriščne in balkonske ograje, pri čemer aluminij ostaja vodilna izbira med materiali. Ponaša se z dolgo življenjsko dobo in predvsem preprostim vzdrževanjem, obenem pa nudi moderen in brezčasen videz. Njegova prednost se kaže tudi v obilici možnosti pri oblikovanju in dimenzijah zunanjih vrtnih ograj, saj se ga enostavno oblikuje in prilagaja. Dandanes so tako posebej priljubljene zlasti panelne ograje.

Pri podjetju Flexvar nudijo ograje za vrtove, med katerimi so še posebej priljubljene tiste iz aluminija. Profili so na voljo v vertikalni ali horizontalni postavitvi, izdelava in namestitev pa sta prilagojeni željam in zahtevam posameznega naročnika. Vsi izdelki se ponašajo s kakovostno in moderno zasnovo ter po zaslugi svoje trpežnosti zagotavljajo ustrezno varnost. Poleg raznolikih profilov podjetje omogoča tudi kombiniranje različnih višin, kar nudi maksimalno zaščito doma pred radovednimi pogledi mimoidočih. Pri tem sta montaža in dostava vključeni v ceno.

alu-ograje-za-vrtove iz kakovostnega aluminija

Zunanje vrtne ograje iz aluminija

Alu vrtne ograje so priljubljene tako zaradi svojih tehničnih lastnosti kot tudi zaradi videza, ki je hkrati brezčasen in sodoben ter se tako lepo poda videzu vsakršnega domovanja. Kljub enaki kakovosti pa se razlikujejo po svoji namembnosti. V nasprotju z na primer dvoriščnimi ograjami, ki so eno ali dvokrilne ter tudi drsne, imajo zunanje vrtne ograje drugačen mehanizem. Navadno so tudi višje, kar bolje zaščiti okolico doma pred morebitnimi pogledi. Podobno kot pri drugih vrstah se tudi te ponašajo z aluminijastimi profili različnih debelin.

ri tem lahko celo kombiniramo različne tipe panelov in višin, kar omogoča popolno prilagajanje našim potrebam in videzu doma. Vsi izdelki podjetja Flexvar so na voljo v vertikalni ali horizontalni postavitvi ter so izdelani brez vidnih vijakov. Prav tako jih je mogoče pobarvati v želen odtenek.

zunanje-vrtne-ograje

Alu vrtne ograje različnih dimenzij

Zunanje vrtne ograje so dandanes na voljo v različnih materialih, a aluminij še vedno ostaja najbolj priljubljen in hkrati najbolj vsestranski. Alu vrtne ograje so tako znane po svojem brezčasnem videzu, trpežnosti in raznolikosti. Njihova estetika najlepše pride do izraza prav na zunanjih travnatih površinah ali dvoriščih. Izdelava se lahko popolnoma prilagodi željam naročnika in značilnostim samega objekta.

Možno je izdelati artikle z vertikalnimi ali horizontalnimi letvicami, pri čemer se lahko poljubno določi razmik med posameznimi letvicami, kombinacija letvic ter njihova višina, barva in podobno. Poleg izdelave sta na voljo tudi dobava in montaža izdelka.

 

Ograje za vrtove iz panelov so vedno bolj priljubljene

Ograje za vrtove imajo lahko različne postavitve, vključno z vgradnjo panelov, ki so lahko aluminijasti ali stekleni. Izbira je odvisna od želja naročnika in želenega končnega videza doma. Podjetje Flexvar zagotavlja izdelavo tovrstnih elementov v skladu z najvišjimi standardi, uporablja pa tudi tehnologijo nevidnih spojev, kar pomeni, da se letve pritrdijo na nosilce s posebnim vijačenjem. Tako je konstrukcija sestavljena popolnoma brez vidnih vijakov in varjenja.

Nekateri modeli so na voljo tudi brez vidnih vmesnih stebrov, kar daje izdelku še sodobnejši videz. Poleg vrhunskih izdelkov, ki so prilagojeni željam in zahtevam strank, podjetje nudi tudi strokovno svetovanje skozi celoten proces nakupa. Po dostavi izdelka je zagotovljena hitra montaža, ki je hkrati tudi vključena v ceno izdelka. Prav tako je mogoča dobava dodatnih elementov.

alu-vrtne-ograje

Related Posts