izdelava-kuhinje-po-meri za maksimalen izkoristek prostora

Izdelava kuhinje po meri za maksimalno prilagodljivost

Izdelava kuhinje po meri je rešitev, za katero se odloča vedno več kupcev. Običajne »blok« kuhinje, ki jih lahko najdete v trgovinah s pohištvom, ne ponujajo nikakršne personalizacije, poleg tega pa se dimenzije pogosto ne ujemajo z dimenzijami stanovanja. Da ne bi prišlo do neestetskih in nefunkcionalnih lukenj med posameznimi elementi, je izdelava moderne kuhinje po meri veliko boljša izbira.

V omenjenem prostoru namreč preživimo ogromno časa, zato je pomembno, da se v njem med kuhanjem, obedovanjem in druženjem počutimo čimbolj udobno. Temu bo tako le, če bodo vsi elementi razporejeni logično in funkcionalno – poskrbeti moramo, da bodo vtičnice na pravem mestu, da bo dovolj odlagalnih površin ter prostora za shranjevanje in podobno. Ker vemo, da je načrtovanje lahko zelo težko, saj si je vse elemente težko predstavljati, vas svetujemo, da se odločite za 3D izris kuhinje.

izdelava-kuhinje-po-meri z brezplačnim 3d izrisom

3D izris kuhinje se lahko opravi kar pri vas doma

V podjetju GA Kuhinje cenijo prosti čas svojih strank, saj vejo, da je to edini del dneva, ki ga lahko preživimo s svojo družino. Že za službene obveznosti in druge opravke izgubimo ogromno časa, če pa temu dodamo še preurejanje stanovanja, ostane komaj kaj časa za naše najdražje. Nakupovanje in izbira pohištva sta utrujajoči in časovno potratni opravili, zato so se odločili, da vam priskočijo na pomoč.

Za 3D izris kuhinje vam tako ni potrebno zapustiti domačega zavetja, saj ga lahko strokovnjaki opravijo tudi na terenu. Najprej se bodo posvetili merjenju prostora do milimetra natančno, nato vam bodo predstavili barvne sheme, materiale, modele in detajle, na koncu pa bodo vse podatke vnesli v matrični sistem. Seveda boste med načrtovanjem sodelovali, saj vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in pomagali izbrati najbolj funkcionalno postavitev. Ko bo vse skupaj vnešeno v program, si boste lažje predstavljali, kako bo prostor izgledal.

3d-izris-kuhinje za boljšo predstavo prostora

Dodatna prednost obiska terenskega strokovnjaka na domu pa je, da si boste vse barvne sheme in materiale ogledali v domači svetlobi. Včasih se namreč zgodi, da v trgovini pod drugačnimi lučmi vse skupaj izgleda povsem drugače kot doma. Celoten postopek traja približno 1 do 2 uri, tako da ne boste izgubili veliko časa.

Za 3D izris kuhinje se lahko oglasite tudi v eni izmed poslovalnic

Če vam je lažje, pa se lahko izdelava kuhinje po meri začne tudi v eni izmed 6 poslovalnic po Sloveniji, kjer boste lahko dobili kakšne ideje za kuhinje po meri. Svetujejo, da imate vsaj približno idejo kakšnih barv in materialov si želite, saj bo tako načrtovanje bistveno hitrejše. Pred prihodom v poslovalnico je tudi priporočljivo, da prostor prej dobro izmerite. Brez skrbi, pred končnim naročilom bodo strokovnjaki še enkrat preverili točnost dimenzij, ki ste jih navedli, a bo vseeno animacija izgledala veliko bolj realistična, če bodo mere vsaj približno prave.

Na spletni strani se enostavno prijavite na neobvezujoč termin za brezplačen 3D izris kuhinje, ko si želite s svetovalcem skreirati kuhinjo vaših sanj. Če jo boste kasneje pri njih tudi naročili, vam bojo načrt tudi natisnili.

brezplačen 3d-izris-kuhinje

Kje dobiti ideje za kuhinje po meri?

Nekateri o svoji hiški ali stanovanju sanjajo že celo življenje, zato imajo že večino prostorov dobro zamišljenih. Čeprav morda na koncu pride do manjših odstopanj, pa natančno vedo, kakšnih materialov, barv in postavitve si želijo. Seveda pa to ne velja za vse, zato so tukaj svetovalci, da vam priskočijo na pomoč. Ker je izdelava kuhinje po meri glavna storitev podjetja GA Kuhinje in ker imajo na tem področju ogromno izkušenj, so na svoji spletni strani zbrali številne nasvete in ideje za kuhinje po meri.

Ob prebiranju boste zagotovo našli navdih za načrtovanje, poleg tega pa se boste celotnega postopka lotili bolj sistematično. Pomembno namreč je, da je vsak element dobro premišljen in logično vmeščen v prostor. Poleg velikosti odlagalnih površin in postavitve številnih omaric, pa moramo premisliti tudi, kako v prostoru zagotoviti čimveč sončne svetlobe. Če imate pomisleke, se lahko oglasite v poslovalnici. Skupaj boste našli rešitev, ki bo najbolj optimalna. Ideje za kuhinje po meri lahko sicer dobite tudi pod zavihkom »Zaključeni projekti«, kjer so objavljene številne kreacije zadovoljnih strank.

ideje-za-kuhinje-po-meri

Izdelava kuhinje po meri je vedno bolj pogosta izbira številnih, ki prenavljajo ali na novo opremljajo stanovanje, saj je cenovno zelo ugodna. Med objavljenimi projekti boste zagotovo našli vsaj približno postavitev, ki vam je všeč in ki se bi podala v vaše stanovanje, oni pa vam jo bojo nato prilagodili po vaših željah.

Na spletni strani lahko pobrskate med različnimi stili (od modernega do bolj rustikalnega in tradicionalnega), zato boste zlahka opremili bodisi stanovanje v centru mesta, bodisi počitniško hišico na podeželju. Prav v vsaki se boste počutili sproščeno, udobno in zelo domače. Obljubljajo, da boste komaj čakali, da se vrnete iz službe v toplo zavetje vašega doma, kjer boste s svojimi najbližjimi ustvarjali vrhunske kulinarične kreacije.

 

 

Related Posts