Cena montažne hiše na ključ – izračunajte jo s konfiguratorjem

Cena montažne hiše na ključ pri izbiri ne sme biti poglaviten dejavnik. Najpomembneje je, da izberemo podjetje, ki ima s tovrstno gradnjo veliko izkušenj ter da v tej panogi dosega izjemne rezultate. Marlesovo gradnjo odlikuje vrhunska izdelava, sodobna zasnova in prilagojenost namenom in podnebnim razmeram, kontrolirana proizvodnja, zdrava bivalna klima ter moderne tehnološke rešitve. Visoko učinkovita nizkoenergijska oziroma skoraj nič energijska gradnja lesenih montažnih hiš je plod lastnega znanja, izkušenj in razvoja, pa tudi sodelovanja z različnimi raziskovalnimi institucijami.

Podjetje Marles hiše Maribor d.o.o. se lahko pohvali z veliko poslovno uspešnostjo in bonitetno oceno AAA. To pomeni, da je zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s partnerji, strankami, kupci in dobavitelji. Njihovo poslanstvo je gradnja objektov, ki so energetsko samozadostni, pri obdelavi materialov in izvedbi detajlov pa so izredno natančni in precizni. Pridobili so že številne certifikate o kakovosti neodvisnih strokovnjakov mednarodno priznanih institucij, ki nadzirajo njihovo proizvodnjo.

Izdelava lesene montažne hiše

Preden se začnete posvečati ceni montažnih hiš na ključ, morate najprej ugotoviti, kakšen tip objekta sploh ustreza vašim potrebam in željam. Tako velike kot majhne montažne hiše Marles so narejene iz najkakovostnejših materialov, zato je bivanje prav v vsaki zelo prijetno. Čeprav ponujajo več vrst objektov različnih arhitekturnih zasnov, pa večinoma izdelajo indvidualno zasnovo po željah kupca.

Izbirate lahko med več različnimi tipi hiš: eksluzivno, moderno, tradicionalno, unikatno in različnimi hišami na ključ. Za lažjo predstavo o ceni montažnih hiš na ključ vam svetujemo, da sestavite želen objekt v konfiguratorju na spletni strani Marles. Pri gradnji se lahko odločite za objekt do različnih faz gradnje:

– S (osnovni elementi z montažo)
– M (zunaj dokončan objekt)
– L (delni ključ)
– XL (polni ključ)

Ne glede na to, kateri tip boste izbrali, bo majhna montažna hiša moderna, izdelana iz kakovostnih materialov, nizkoenergijska, zanjo pa bo značilna zelo dolga življenjska doba. Zaradi tehnične dovršenosti je zanjo značilna tudi protipotresna varnost, požarna zaščita in sodobna prostorska ureditev, poleg tega pa je bivanje v njej zelo prijetno. Za leseno montažno hišo se vedno več kupcev odloča tudi zato, ker omogoča zelo hitro gradnjo. Je neke vrste celostna rešitev, ki poskrbi za trajno zadovoljstvo in izredno nizke stroške.

izdelava-lesene-montazne-hise-na-kljuc

Lesene montažne hiše so zgrajene po najvišjih standardih

Ob ogledu cene montažne hiše na ključ je potrebno vzeti v račun, da so stroški bivanja izredno nizki. S konceptom »Zero Energy Home« je podjetje Marles stopilo v korak s trendi, ki narekujejo popolnoma energetsko samozadostnost objektov. Prav vsi imajo namreč standardno vgrajeno predpripravo za morebitno namestitev sončne elektrarne ter polnilnice za električni avtomobil. V podjetju se zavedajo, da je za kakovostno gradnjo nujno potrebno sodelovanje različnih strok, kot so arhitekti, strokovnjaki gradbene fizike, strojnih inštalacij, elektro inštalacij in drugi, zato kupcem zagotovijo, da imajo vedno na voljo vse potrebne strokovnjake, ki jih usmerjajo pri gradnji. To je ena izmed njihovih konkurenčnih prednosti, ki navduši še tako zahtevne stranke.

Pri nizkoenergijski gradnji je predvsem pomembno zmanjšanje energetskih izgub in pridobivanje energije iz okolja. Zato so pasivne hiše optimalno izolirane ter zrakotesne, poskrbljeno pa je tudi za nadzorovano prezračevanje. Ker se s pomočjo sončnih celic uporablja energija sonca, s posebnim sistemom se zbira deževnica, izkorišča pa se tudi moč vetra, so stroški izredno nizki.

majhne-montazne-hise

Zaupajte partnerju, na katerega se lahko zanesete

Nizkoenergijska gradnja majhnih montažnih hiš je precej specifična, zato se pri izbiri partnerja ne osredotočajte le na ceno montažnih hiš na ključ, temveč raje izberite zanesljivega partnerja z veliko izkušnjami. Da je Marles tehnološko vodilni slovenski proizvajalec tovrstnih objektov, dokazuje število podeljenih certifikatov o kakovosti. V letošnjem letu so že prejeli priznanje zlate bonitetne odličnosti AAA, s katerim se lahko pohvali le najboljših 6,9 % poslovnih subjektov pri nas.

Omenjeno odličnost, ki jo na evropski ravni podeljuje družbe Bisdone AB, pridobijo le podjetja, ki nudijo najkakovostnejše produkte. Marlesova tranjostna gradnja sodi v sam vrh evropskega in svetovnega trga, zato ni nič čudnega, da je podjetje prejelo priznanje, s katerim si je še dodatno utrdilo ugled tako na domačem, kot tudi na tujem trgu.

Lesena montažna hiša mora imeti kakovostna lesena ali alu okna Marles

Okna so pomembnejši del vsakega objekta, saj vplivajo tako na zunanji videz, kot na kakovost bivanja in notranji ambient. Ker se v podjetju Marles ukvarjajo s trajnostno gradnjo, ponujajo okna iz naravnih materialov, ki domu dajejo pridih domačnosti in topline, obenem pa zagotavljajo zdravo okolje. Na voljo so lesena okna iz lesa smreke, macesna, bora, hrasta, jelke in meranti lesa, možne pa so tudi kombinacije in eksotične vrste lesa za unikatni videz. Tudi pokrivne barve in lazure so okolju prijazne, saj bazirajo na vodni osnovi. V podjetju so sicer ugodili tudi kupcem, katerim lesena okna niso všeč, saj ponujajo tudi alu okna v različnih barvnih odtenkih.

Ne glede na to, kateri material boste izbrali, bodo moderna okna izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki nudijo visoko protivlomno varnost. Tako tista po meri, kot tista iz standardnih kolekcij, so opremljena z okovjem, ki omogoča praktično kombinirano odpiranje.

lesene-montazne-hise

 

Related Posts