najem-delovnih-oblacil

Najem delovnih oblačil še nikoli ni bil tako varen in enostaven

Najem delovnih oblačil postaja iz dneva v dan vedno bolj priljubljen tako med podjetniki, kot tudi med posamezniki, ki jih potrebujejo za raznorazna občasna opravila. Delovna oblačila so ključnega pomena v vsaki delovni okolici. Zagotavljajo varnost, udobje in prepoznavnost zaposlenih. Na primer v gradbeništvu so obvezna zaščitna oblačila, ki ščitijo pred poškodbami, medtem ko laboratorijska pomagajo preprečevati kemikalijam izpostavljenost poškodbam.

Zaposleni v uniformah prav tako ustvarjajo enoten videz, kar lahko krepi ugled podjetja pri strankah. Ker pa je z delovno obleko veliko dela, potreben je namreč prostor za shranjevanje kot tudi prostor za čiščenje, nato še delavec, ki skrbi zanje, so se pri podjetju Lindström odločili, da to problematiko rešijo namesto vas.

najem-delovnih-oblacil-za-zdravstvo

Najem delovnih oblačil – katere so prednosti, ki vas bodo prepričale

Najem delovnih oblačil je mogoč za podjetja iz različnih panog. Ta pristop ponuja številne prednosti, ki pomagajo izboljšati učinkovitost, stroškovno učinkovitost in celo okoljsko trajnost. Ključne izmed njih so slednje:

1. Finančni prihranek: Nakup kakovostnih oblek za delo, še posebej za večje število zaposlenih, lahko pomeni visoke stroške. Najem omogoča, da se izognete tem stroškom, saj plačate le mesečno najemnino, kar je pogosto bolj predvidljivo in sprejemljivo za proračun.

2. Strokovno vzdrževanje: Storitve vključujejo pranje, popravila in redno vzdrževanje. Vašemu podjetju bo tako prineslo manj skrbi.

3. Prilagodljivost: Število zaposlenih se lahko spreminja, zato je najem odlična izbira, saj omogoča enostavno prilagajanje števila oblek za delo glede na potrebe podjetja.

4. Zmanjšanje odpadkov: Najem zmanjšuje potrebo po zamenjavi uniform zaradi obrabe ali spremembe standardov. To je koristno tako za podjetja kot za okolje, saj zmanjšuje količino odpadkov.

5. Kakovost in varnost: Podjetje vam zagotavlja visokokakovostna in standardom ustrezna oblačila, kar pomaga pri zagotavljanju varnosti in udobja zaposlenih.

6. Enoten videz: Obleke za delo z enotnim dizajnom krepijo prepoznavnost in profesionalnost podjetja, kar lahko vpliva na pridobivanje strank in zaupanje kupcev.

7. Skrb za obleke: Sodelovanje s ponudnikom najema omogoča, da se podjetje osredotoči na svojo osnovno dejavnost, namesto da bi porabljalo čas in energijo za upravljanje in vzdrževanje uniform.

8. Dostava in logistika: Podjetje s tem nima nobenega opravka. Vse opravi ponudnik storitve namesto vas.

Najem delovnih oblačil je torej smiselna naložba za podjetja, ki želijo optimizirati svoje poslovanje, zmanjšati stroške in izboljšati celotno izkušnjo zaposlenih. Definitivno gre za trajnostno rešitev.

delovna-oblacila-po-meri

 

Delovna oblačila po meri bodo ustrezala vsakemu zaposlenemu

Podjetje se ponaša z več kot 170 leti izkušenj, ki omogočajo, da za potrebe svojih strank ustvarijo le najboljše produkte, ki bodo izražali bistvo njihovega poslovanja. Delovna oblačila po meri so tako postala priljubljena izbira za podjetja, ki želijo izstopiti in ustvariti profesionalen vtis ter zagotoviti najboljšo možno izkušnjo svojim zaposlenim. Ena glavnih prednosti delovnih oblačil po meri je prepoznavnost in profesionalnost. Oblikovanje in uporaba oblek z lastnim logotipom in barvno shemo pomagajo izboljšati ugled podjetja. To ustvarja enoten videz, ki izraža zaupanje pri strankah in pripomore k izgradnji prepoznavnosti blagovne znamke.

Kosi so lahko tudi bolj udobni in funkcionalni, saj jih je mogoče prilagoditi specifičnim potrebam zaposlenih in delovnim okoljem. To povečuje zadovoljstvo zaposlenih in njihovo produktivnost, saj se počutijo bolj udobno med opravljanjem svojih nalog. Poleg tega, da so delovna oblačila po meri privlačna za zaposlene, so tudi odlično marketinško orodje. Zaposleni, ki nosijo obleke z logotipom podjetja, delujejo kot živi reklamni panoji, kar povečuje prepoznavnost blagovne znamke in privablja nove stranke.

delovna-oblacila-za-kuharje

Popravilo, vzdrževanje in pranje delovnih oblačil – vse na enem mestu

Pranje delovnih oblačil je ključno opravilo, ki obleki podaljša njeno življenjsko dobo v kolikor je opravljeno strokovno. Ta naloga namreč zahteva posebno pozornost in skrb, saj gre za več kot le ohranjanje videza oblačil. Zagotovo jo je bolje prepustiti tistemu, ki se s tem ukvarja profesionalno. Pravilno pranje delovnih oblačil ima namreč številne pomembne vidike:

• Higiena in varnost: Pravilno prane in vzdrževane uniforme so ključne za ohranjanje higiene in varnosti na delovnem mestu. To je še posebej pomembno v panogah, kjer so izpostavljeni kemikalijam ali potencialnim onesnaževalcem.

• Trajnost: Pravilno pranje podaljšuje življenjsko dobo uniform. Uporaba ustreznih programov pranja in temperatur lahko pomaga preprečiti obrabo in razbarvanje materialov.

• Odstranjevanje madežev: Obleke za delo so pogosto izpostavljene madežem, ki jih je treba učinkovito odstraniti. Uporaba pralnih sredstev, ki so primerna za različne vrste madežev, je ključnega pomena.

• Zaščita pred alergijami: Uporaba neprimernih detergentov ali mehčalcev lahko povzroči alergijske reakcije pri nekaterih zaposlenih. Izbor blagih detergentov je pomemben za zagotavljanje udobja.

• Okoljska ozaveščenost: Pri pranju je pomembno tudi razmišljati o okoljskih vplivih. Uporaba ekoloških detergentov in pravilno ravnanje z odpadki je korak k bolj trajnostnemu pranju.

• Razvrščanje in skrb za različne materiale: Uniforme so lahko narejene iz različnih materialov, kot so bombaž, poliester, ali mešanice. Pravilno razvrščanje in skrb za vsak material je ključen za ohranjanje kakovosti. Pravilno sušenje in likanje prispeva k ohranjanju estetskega videza in udobju pri nošenju.

Podjetje Lindström poskrbi namesto vas za popolnoma vse in to brez skritih stroškov. V storitev namreč vključujejo nakup in skladiščenje, čiščenje in vzdrževanje, zamenjavo uniform, sezonske spremembe, logistiko med pralnico in vašim podjetjem kot tudi za fluktuacijo oblek med ekipo vaših zaposlenih. Bodite brez skrbi in pošljite povpraševanje še danes.

pranje-delovnih-oblacil

Related Posts