vrata z odpiranjem v podboj

Vrata v ravnini s podbojem pripomorejo k večjemu prostoru

Vrata v ravnini s podbojem Trendline zagotavljajo edinstven videz prostora

 Vrata v ravnini s podbojem so zadnji trend, ki ga je moč opaziti v sodobnih zgradbah.

Notranja vrata imajo pomembno estetsko vlogo, ki vse pogosteje presega potrebo po zasebnosti. Zdi se, da se notranje oblikovanje vrača nazaj v preprostejše čase. V čase, ko je vsak detajl v domu imel svoj namen. Vrata z odpiranjem v podboj pripomorejo k večjemu, prostornejšemu bivalnemu okolju, ne da bi pri tem uporabnik moral žrtvovati svojo zasebnost. So vrata, kjer je podboj poravnan z ravnino vratnega krila in stene. Pri tem je podboj skrit za mavčno-kartonsko ploščo ali omet.

Takšen dizajn ne nudi le prostorskih prednosti, temveč tudi oblikovne. Notranja vrata z odpiranjem v podboj občudujejo ljubitelji čistih, jasnih linij minimalističnega oblikovanja. Ker dopuščajo barvanje v identični barvi stene, je vratna krila enostavno skriti. Vse, kar nakazuje na njihovo prisotnost, je le tanka fuga.

 

Potrebujete kakovostna notranja vrata (odpiranje v podboj, drsna, klasična, rustikalna), ki bodo estetsko izpopolnila vaše bivalno okolje? Oglejte si pestro ponudbo podjetja Lestur d.o.o., kjer vam bodo izkušeni strokovnjaki pri nakupu tudi svetovali.

Trendline notranja vrata – Odpiranje v podboj dopušča optimalno prilagodljivost

Vrata v ravnini s podbojem Trendline so estetsko izpopolnjen produkt podjetja Lestur d.o.o. Zaradi svojevrstne zasnove, kjer sta krilo in podboj zravnana z ravnino stene, so primerna za vse tipe interjerjev. Od rustikalnih, podeželskih pa do klasičnih in modernih minimalističnih. Notranja vrata z lesenim krilom so izdelana po meri sodobnega človeka, z uporabo visokokakovostnih materialov in naprednih tehnologij.

Vrata z odpiranjem v podboj naročniku dopuščajo optimalno prilagodljivost, saj se lahko po višini prilagajajo prostoru ali stavbnemu pohištvu. Naročnik lahko prav tako izbira med različnimi zaključki zunanje površine krila, kot so:

  • Horizontalno ali vertikalno sestavljen furnir
  • Intarzijski videz
  • Površine pleskane po RAL lestvici
  • Laminat
  • Površine v kombinaciji z raznimi prečnimi utori
  • Površine v kombinaciji z različnimi vstavki stekla, tapet, usnja, aluminija in drugih sodobnih materialov

vrata v ravnini s podbojem

Krilo vrat sestavljajo masivni robovi, ki omogočajo maksimalno vzdržljivost in kompaktnost vrat. Jedro iz iverokala nudi večjo toplotno in zvočno izolativnost, kar vpliva še na večjo klimatsko stabilnost. Zgornji sloj, ki je prilagojen vrsti vrat in potrebam kupcev, je največkrat obložen z različnimi materiali, kot so HDF ter vezana in iverna plošča. Notranja vrata z odpiranjem v podboj Trendline imajo vgrajeno klasično ali magnetno ključavnico ter vidna ali skrita 3D nasadila.

Visokokakovostna vrata Trendline so na voljo tudi po meri

 

Vrata v ravnini s podbojem Trendline so popolna izbira za vse, ki imate prostor z edinstvenimi dimenzijami in potrebujete vrata po meri. V podjetju Lestur d.o.o. pri oblikovanju in izdelavi vrat poleg prostora upoštevajo še želje in potrebe naročnika. Z bogato barvno paleto odtenkov ter različnimi vrstami lesa je vrata mogoče popolnoma prilagoditi prostoru, ki je na voljo. Na prvi pogled se morda ne zdi, a poglaviten del stavbnega pohištva so ravno notranja vrata. Odpiranje v podboj, barva zunanje površine vrat in tekstura imajo precejšen vpliv na videz bivalnega okolja.

Pogosta napaka, ki jo mnogi naredijo, je, da pri izbiri vrat ne upoštevajo velikosti prostora. Majhne površine hitro izgledajo prenatrpane, zato je pomembno, da vanje niso vgrajena temna, masivna vrata. Je vaš cilj povečati majhne sobe v stanovanju? Izberite vrata svetlih barv, ki se bodo zlila s steno ter optično povečala prostor. Ob nakupu pazite, da jih ne prilagodite le trenutnim željam. Vrata so namreč malce večja naložba, za katero se ne odločamo ravno vsako leto. Premislite o tem, kaj boste potrebovali v prihodnosti in kako se bodo izbrana vrata ujemala z novim stavbnim pohištvom.

Notranja vrata – Odpiranje v podboj, vgradnja in prilagoditve

Vrata v ravnini s podbojem zahtevajo nekoliko previdnejšo vgradnjo, zato je pomembno, da to opravi strokovnjak. V podjetju Lestur d.o.o. imajo dolgoletno tradicijo izdelave in vgradnje notranjih vrat. Slednje so rezultat dolgoletnega razvoja, znanja ter spremljanja najnovejših trendov. Njihove dolgoletne izkušnje jim omogočajo maksimalno prilagoditev naročnikovim željam in potrebam, posebnostim prostora ali obstoječi opremi stanovanja.

Vrata v njihovi ponudbi so izdelana iz zmogljivih, kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Kompaktni materiali in raznolike površinske obdelave naročniku dopuščajo večjo fleksibilnost oblikovanja ter brezskrbno uporabo. Želja po inovativnosti in iskanje novih rešitev jih je pripeljalo do oblikovanja svojevrstnih notranjih vrat. Odpiranje v podboj bo uporabniku dolgo in kakovostno služilo, toda le, če bodo vrata prav vgrajena.

notranja vrata odpiranje v podboj

Vrata so nameščena na mavčno-kartonsko ploščo ali omet takoj po estrihu. Pri vgradnji ima največ dela slikopleskar, ki mora aluminijasti profil (špaleto) obdelati. Vratna krila so pri novogradnji nameščena po zaključenih gradbenih fazah. Pravilen vrstni red, kakovostni materiali in strokovna montaža so ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo vrat v ravnini s podbojem. Nepravilna vgradnja namreč hitro privede do nepotrebnih stroškov in skrbi, ki jih povzročijo slaba toplotna in zvočna izolacija. Slabo nameščena vrata pa prav tako ne bodo poskrbela za optimalno bivanjsko klimo ali ustrezno varnost.

Imate dodatna vprašanja o montaži ali modelu vrat? Stopite v stik s podjetjem Lestur d.o.o., kjer vam bodo usposobljeni strokovnjaki svetovali pri izbiri, nakupu ali zasnovi vrat po meri.

 

Related Posts